Fanzines noviembre 03, 2015

Fanzine Xufa #03

A garrotades

El nou fanzine s’ha tornat un ravatxol, ens ensenya paraules irreverents; algunes les coneixereu, altres us sorprendran. Aquest malparlat ha trobat paraules a cabassos, i totes malsonants. 

Ja estareu intuint de que va el nou número del Fanzine Xufa... exacte! Versa sobre els insults.

En aquesta tercera edició, contem amb la participació de magnífics col·laboradors, que es dediquen per feina i/o per goig a la il·lustració. Han creat uns dibuixos increïblement atrevits i bandarres. Els hem deixat total llibertat per fer el tarambana, el fanfarró i deixar-se endur, i el resultat ha estat un poti-poti d’estils del que estem molt satisfets! 

Volem agrair a tots estos pixorros l’esforç de fer el bajoca per a la nostra publicació. Moltes gràcies a tots ells i també a totes les persones, entre amics i familiars que ens acompanyen en les nostres bogeries il·lustrades!

 

Característiques

Tema: Paraulotes, insults, improperis

Tècnica: Il·lustració

Edició limitada de 150 exemplars

Portada: esprai

Interior: color

Mesures: 14 x 20 cm

Cosit

42 pàgines

Idioma: Valencià – Castellano – English

Adjunta regal de un imant de nevera del vi Xitxarel·lo, de les Caves Martí Serdà

Paraules

Tros de soca

Cap de suro

Pam i pipa

Forellut

Bocamoll

Panoli

Merdós

Bord

Botifler

Tastaolletes

Somiatruites

Bufat

Afonacases

Farfallós

Romancer

Pillastre

Manifasser

Carabassa

Cagadubtes

Ploramiques

Roí

Bufaculs

Bufalenc

Apardalat

Convidat especial

El Xitxarel·lo

Un convidat insultantment deliciós és qui ens acompanya en aquest nou número del Fanzine Xufa. Un vi blanc elaborat amb la varietat autòctona del Penedès: el xarel·lo. Un vi ple d’insults i improperis típics de la nostra llengua; com els que conté aquest fanzine, malparlat però ben parit. Un producte de les Caves Martí Serdà, on també produeixen el seu cosí-germà, El Bandarra, un vermut de categoria! 

El Xitxarel·lo és un vi amb el que es pot agafar un bon pedal, anar piripi, pillar una bona castanya, anar pet, dur una bona mona 

21